Miez de nucă

  • Miez de nucă jumătăţi

Acest produs conţine doar jumătăţi de miez de nucă. Calitatea miezului de nucă este remarcabilă deoarece conţine doar jumătăţi, separate în 3 categorii: alb, cafeniu deschis şi cafeniu închis. Este ambalat în cutii albe de 10 kg, cu sau fără inscripţionare. Aspirarea este opţională.

  • Miez de nucă mix

Acest produs conţine jumătăţi şi sferturi. Varietatea constă din 80% sferturi şi 20% jumătăţi, separate în 3 categorii: alb, cafeniu deschis şi cafeniu închis. Este ambalat în cutii albe de 10 kg, cu sau fără inscripţionare. Aspirarea este opţională.

  • Miez de nucă sferturi

Acest produs nu conţine deloc jumătăţi, doar sferturi mai mari de 10 mm, separate în 3 categorii: alb, cafeniu deschis şi cafeniu închis. Este ambalat în cutii albe de 10 kg, cu sau fără inscripţionare. Aspirarea este opţională.

  • Miez de nucă bucăţele

Acest produs rămâne după separarea jumătăţilor, sfarturilor şi mix-urilor, reprezintă mici bucăţele de miez de nucă, ce pot fi folosite la anumite deserturi sau la prepararea uleiului de nucă. Sunt mai mari de 10 mm şi separate în 3 categorii: alb, cafeniu deschis şi cafeniu închis.

CUMPĂRĂ ACUM